De când și-a lăsat părul lung, Smiley primește cel puțin un comentariu cu ”Când te tunzi?” la fiecare poză pe care o postează. Acum, a luat taurul de coarne și a vrut să vadă cum ar arăta dacă ar reveni la freza cu păr scurt. Și dacă tot a încercat un look nou, a făcut o schimbare totală și și-a ales și o altă nuanță de păr. 

Pentru toți cei care i-au sugerat lui Smiley, la un moment dat, să se tundă, așteptarea a luat sfârșit. Artistul a vrut să vadă cum i-ar sta cu părul scurt și... blond și a postat o fotografie pe rețelele de socializare. Și cum posibilitățile Photoshop-ului sunt nelimitate, Smiley a recurs doar la editare foto, nu a trecut pe la salon. Freza cu părul blond și scurt a fost postată pe 1 aprilie, așa că fanii s-au prins imediat că nu e vorba despre o schimbare reală, chiar dacă Smiley a scris în dreptul fotografiei: ”2021 e un an plin de surprize și schimbări...”

Home, sweet home. Cât a costat casa de vis în care Smiley și Gina Pistol își cresc fetița

Cei care îl urmăresc pe Instagram au apreciat gluma și chiar i-au răspuns în același ton: ”Pavel Bartoș, tu ești?” sau ”Shaggy, tu ești? Unde e Scooby Doo?” au fost doar două dintre comentariile de la fotografie. Tu ce zici, îi stă mai bine așa sau cu părul lung?