Unii artiști apelează la strategii complexe de marketing atunci când își aleg numele de scenă. Nu este și cazul lui Post Malone, care a folosit o metodă cel puțin ingenioasă atunci când a ales sub ce pseudonim să facă muzică. 

Cântăreții care aleg să se lanseze cu alt nume față de cel ”din buletin” au de luat o decizie dificilă atunci când își aleg identitatea de scenă. Numele trebuie să fie ușor de reținut, original, să îi reprezinte și să aibă o doză de unicitate. Unii se consultă cu echipa de PR înainte de a lua o decizie. Ei bine, Post Malone a procedat total opus. Artistul a dezvăluit recent, într-un interviu pentru Vice, cum și-a ales numele de scenă.

Austin Richard Post, pe numele lui adevărat, a folosit un generator de pe internet pe vremea când era elev, pentru a vedea care ar fi numele lui de rapper. Știi, cu singuranță, acele softuri în care introduci numele tău și îți generează random un nume funny. Ei bine, Posty a considerat că sugestia softului i se potrivește și a decis să se lanseze chiar cu numele propus de program: Post Malone. 

”Căutam un nume și nu îmi venea în cap nimic, așa că mi-am introdus numele într-un rap name generator și mi-a apărut Post Malone și așa a rămas”.