Dacă aveai impresia că le-ai auzit și văzut pe toate, ei bine, ești departe de adevăr. Vedetele de peste Ocean bagă mâna în foc că fantomele există și nu, nu este vorba despre filme. Majoritatea dintre ele au avut experiențe bizare și au decis că merită povestite.

De la zgomote în dulapuri, pași pe podea și voci, toate au fost simțite de vedete. Oricât de ciudat ți s-ar putea părea, ele au trecut prin așa ceva și, cu siguranță, nu vor uita aceste experiențe prea curând.

Dacă nu crezi în fantome, să știi că nici vedetele nu credeau până când...s-au întâlnit cu ele.

Ariana Grande: ”Am avut o experiență cu fantomele pe care nu vreau să o mai repet. Eram în Kansas și am mers la un castel despre care se spune că este bântuit. Noaptea următoare am mers în cimitirul Stull despre care se spune că este cea de-a opta poartă a Iadului pe pământ. După toate astea nu m-am simțit bine, eram înconjurată de energii negative. Simțeam miros de sulf despre care știu că este mirosul demonilor, apoi aveam o muscă în mașină, tot semnul demonilor. Mi-am cerut scuze că am mers acolo și le-am spus că nu am vrut să îi deranjez.”

Miley Cyrus: ”Eram într-un apartament închiriat din Londra și a fost foarte înfricosător. Auzeam tot felul de zgomote și într-o seară sora mea stăteam în duș și am auzit-o dintr-o dată țipând. Am alergat spre ea, apa era rece și dintr-o dată a devenit fierbinte. Înainte să ajung la ea am avut impresia că am văzut un băiețel care stătea în chiuvetă și o privea.”

Selena Gomez: ”Cred în fantome, așa că mi-am instalat o aplicație de detectare a fantomelor. Cred că spiritele pot fi detectate de tehnologie. Am încercat asta și chiar a funcționat. Am descoperit în camera mea prezența unor persoane care nu mai sunt printre noi. Ciudat, nu?”

Demi Lovato: ”Casa mea din Texas chiar era bântuită. Nu de spirite rele, ci de o fetiță, cred că numele ei era Emily. Am chemat vânători de fantome și mediumi și mi-au spus același lucru, că o cheamă Emily. Cred că am o conexiune foarte bună cu lumea de dincolo și poate că atrag energii de acolo. Atunci când intru într-o cameră pot să spun dacă acolo s-a întâmplat ceva sau dacă un hotel este bântuit.”

Kristen Stewart: ”Eu chiam am vorbit cu ele. Atunci când mă aflu la filmări și sunt într-un oraș mic și stau într-un apartament ciudat, refuz asta, deoarece simt că nu pot să le fac față fantomelor. Toate locurile au așa ceva, doar că nu toți pot vedea asta.”

Kendall Jenner - „Cred în fantome. Nu cred că am văzut una, dar am avut parte de situații fantomatice, dacă le pot spune așa. În casa mamei mele și eu și Kylie am auzit zgomote de pași, deși eram doar noi două în casă.”

Gigi Hadid - ”Am avut parte de multe experiențe inexplicabile. Când eram mică, locuiam într-o casă foarte veche, iar eu am primit podul drept camera mea. Auzeam zgomote ciudate din dulap.”

Kate Hudson - ”Asta nu poți să explici, trebuie să simți.”

Jessica Alba - ”Când eram mică, dimineața, când mă trezeam alergam direct în camera părinților mei și le povesteam ce mi se întâmpla seara. Era o presiune asupra mea și nu puteam să scap de ea”.

Lucy Hale - ”Am fantome în casă. Mi se închid ușile. Nu se trântesc, dar se închid.”

Emma Stone - ”Bunicul meu a fost atras de partea cu fantomele. Nu este ceva malefic, este ceva magic.”