Demi Lovato și Noah Cyrus, sora mai mică a lui Miley, au pus pe jar pe toată lumea, după ce presa internațională a scris că între cele două ar fi o idilă. Demi și Noah au colaborat pentru o piesă și se pare că orele lungi petrecute în studio le-ar fi apropiat mai mult decat se așteptau. 

Demi tocmai a lansat un documentar în care a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, dar și un album nou. ”Dancing With the Devil… The Art of Starting Over” conține, printre alte piese, o colaborare cu Noah Cyrus, sora mai mică a lui Miley. Cele două au petrecut mult timp împreună pentru a definitiva piesa, iar acest lucru se pare că le-a apropiat și pe alte planuri. Chiar dacă niciuna dintre ele nu a confirmat faptul că ar exista o legătură amoroasă, nu iese fum fără foc, nu-i așa? 

Fresh outta studio! Demi Lovato a lansat albumul ”Dancing with the Devil”. Artista are și videoclip super emoționant

Demi Lovato s-a declarat recent pansexuală, după ce a rupt logodna cu Max Ehrich. Artista a vorbit despre fosta relație și a spus că pandemia și lockdown-ul au făcut-o să se logodească, dar că avea un fals sentiment de siguranță, iar până la urmă și-a dat seama că nu era fericită în acea relație. 

Așa sună melodia pentru care Demi și Noah au colaborat și care le-a apropiat: