Vegetarianismul sau veganismul sunt curente care au prins printre artiștii de la Hollywood și nu numai. Fie ca au aderat la ele din dragoste pentru animale, fie din motive de sănătate, mulți au renunțat la consumul de carne.

Unele artiste au ales să fie vegane sau vegetariene încă din copilărie, în timp ce altele au descoperit beneficiile acestui stil de viață la maturitate.

Iată care sunt cele mai cunoscute artiste care au renunțat la consumul de carne și alte produse animale.

Ariana Grande. Artista nu mai consumă carne din copilărie, pentru că iubește prea mult animalele. După ce a anunțat în anul 2013 că a devenit vegană, Ariana a declarat pentru The Mirror: ”Îmi plac animalele mai mult decât iubesc majoritatea oamenilor, nu glumesc. Dar cred cu fermitate în consumul unei diete alimentare complete pe bază de plante, care îți poate extinde durata de viață și te poate face o persoană mai fericită.”

Miley Cyrus.  În 2014, după moartea câinelui său Floyd, Miley a încetat să consume produse de origine animală și a devenit oficial vegană. În același, an ea a adoptat și un porc salvat, pe nume Bubba Sue. Miley este o susținătoare declarată a veganismului și are mai multe postări pe contul de Instagram unde își încurajează fanii să facă la fel. 

SIA. SIA declara pe Twitter în anul 2010 că este vegetariană și că este mândră de acest lucru. Patru ani mai târziu, artista a revenit asupra declarației și a menționat că a devenit oficial vegană.

Madonna. Madame X are mai multe rețete pe care le respectă cu strictețe. Pe lângă multe ore petrecute în sala de fitness, Madonna urmează o dietă macrobiotică foarte strictă care elimină consumul de grâu, ouă, carne și lactate și extrage beneficiile din anumite fructe de mare.

Ellie Goulding. Artista este vegană de aproximativ patru ani. ”Sunt un pic mai încrezătoare în legătură cu corpul meu. Încerc să mănânc cât de sănătos pot. Acum corpul meu este diferit, forma feței mele este diferită și ochii mei sunt și mai strălucitori.”

Billie Eilish. Billie Eilish a adoptat dieta vegană încă din anul 2014. Ea a declarat că au existat mai multe motive în spatele schimbării stilului de viață, inclusiv impactul consumului de lactate asupra sănătății și bunăstării animalelor: ”Lăsați animalele în pace!”, a scris Billie.