Fără doar și poate, Squid Game este un serial fenomen care face senzație în peste 90 de țări. La cât de palpitant este, finalul i-a lăsat pe mulți cu dorința de a vedea mai mult și cum nu se știe când va apărea sezon nou, am găsit noi pentru tine câteva alternative. 

”Squid game” sau ”Jocul calamarului” a dat întreaga planetă peste cap. În ciuda faptului că nimeni nu îi dădea prea multe șanse, serialul a reușit să ajungă numărul 1 în 90 de țări și are aproape 100% recenzii bune pe Rotten Tomatoes. Serialul surprinde în detaliul comportamentul uman și cât de mult se pot schimba oamenii atunci când în joc este o miză mare.

”Squid game” este un serial bine gândit la care s-a lucrat mai bine de 12 ani. Prducătorul Hwang Dong-hyuk a vorbit pentru prima data despre asta cu cei de la The Korea Times. ”După 12 ani, lumea s-a schimbat într-un loc periculos, violent, iar poveștile de supraviețuire sunt mereu bine venite. Multă lume a comentat și nu a înțeles de ce este relevant serialu. Din păcate, lumea merge în aceeași direcție ca serialul. Personajele serialului se asemănă cu lumea care vrea să dea lovitura cu imobiliarele sau cu criptomonedele. Atât de multă lume a empatizat cu povestea.”

Până când vei avea parte de continuarea poveștii, poți da o șansă acestor titluri:

Alice in Borderland

D.P

The Belko Experiment

#Alive

Escape Room

Battle Royale