După perioada de Halloween, platformele de filme se pregătesc intens pentru a-i ține pe utilizatori ocupați cu filmele de Crăciun. Anul acesta, bătălia este mai strânsă ca niciodată, Netflix, Disney+, Amazon Prime, dar și alte platforme duelându-se în titluri care mai de care mai atrăgătoare. Se pare că aveam deja un câștigător.

Vanessa Hudgens a făcut senzație cu rolul din High School Music, dar pentru generația care nu a copilărit cu Troy și Gabriella, Vanessa a dat naștere unui personaj fantastic reprezentativ pentru generația Netflix. ”Princess switch” părea că s-a încheiat anul trecut cu partea a doua, dar producătorii tocmai ce au anunțat data de lansare a celei de-a treia părți. Pe 18 noiembrie, Vanessa Hudgens va avea din noul rolul prințesei pusă în dificultate.

”The Princess Switch 3: Romancing the Star” nu este singura surpriză de Crăciun pe care o au pregătită cei de la Netflix. Printre zecile de titluri, Netflix vine și cu producții noi pe care pariază foarte mult. Pe 1 noiembrie, iubitorii de filme de Crăciun vor putea viziona “The Claus Family”, iar pentru 24 noiembrie, Netflix mai are un titlul pregătit: “A Boy Called Christmas”.

Trece-le pe listă!