”Emily in Paris” este genul de serial amuzant care cucerește din prima privitorii. Așa se face că producția Netflix are deja în palmares două nominalizări la Golden Globes și se pregătește intens și de lansarea sezonului doi. 

Emily in Paris este unul dintre cele mai așteptat seriale ale anului, mai ales de către cei care au urmărit cu sufletul la gură ”Gossip girl” și alte seriale girlish. Netflix pariază din nou pe succesul acestei producții, mai ales că primul sezon i-a adus lui ”Emily in Paris” două nominalizări la Golden Globes. A fost mare controversă atunci cu nominalizările primite, majoritatea persoanelor fiind de părere că serialul nu a fost atât de bun încât să se afle pe listă.

”Emily in Paris” se pregătește să revină pe 22 decembrie dar până când vei putea da play, producția a lansat deja trailerul. Noul sezon prmite multe răsturnări de situatie, noi personaje și noi intrigi cărora Emily va trebui să le facă față cu brio.

Actrița Lily Collins s-a căsătorit vara aceasta cu alesul inimii ei, iar evenimentul a fost unul grandios. Aceasta a profitat de faptul că terminase de filmat serialul care o are protagonistă și a decis să spună cel mai important ”da” din viața ei.

Cum arată trailerul?