Pentru unii, viața a căpătat cu totul alt sens după ce au văzut moartea cu ochii. Vedetele nu au fost ocolite de ghinioane și au ajuns, la un moment dat, în situații-limită. Fie că vorbim despre accidente, împușcături sau boli grave, aceste super-staruri pot spune, fără să exagereze, că au primit o nouă șansă la viață. 

Demi Lovato - a ajuns în comă la spital în 2018, din cauza unei supradoze de droguri. După asta, a suferit trei atacuri cerebrale și un infarct. A vorbit despre toate abia de curând. 

Zac Efron - a contactat o bacterie periculoasă în timp ce filma, ironic, documentarul Killing Zac Efron, în Papua Noua Guinee. A fost transportat de urgență la un spital din Australia, iar medicii s-au luptat câteva zile să îl stabilizeze, pentru că infecția îi putea fi fatală. 

Emilia Clarke - după ce a filmat primul sezon din Game of Thrones, actrița a suferit două anevrisme cerebrale. A ajuns pe masa de operație, iar recuperarea a fost atât de grea, încât Emilia a crezut că nu va supraviețui. 

Ellie Goulding - în 2016, a căzut cu mașina într-un lac înghețat din Norvegia, în timp ce se afla în turneu. Era noapte, iar artista și fotograful ei au trebuit să iasă din mașină singuri pentru a se salva. Afară erau -25 de grade Celsius. 

Leonardo DiCaprio - era să fie atacat de un rechin alb în Africa de Sud. Actorul se afla într-o cușcă menită să îl protejeze, dar un val a răsturnat-o și rechinul a ajuns la câțiva zeci de centimetri de el. Din fericire, Leo a reușit să se salveze. 

Johnny Depp - a avut un accident aviatic în 2011, în timp ce zbura cu un avion de mici dimensiuni, alături de regizorul Bruce Robinson. Au căzut în gol după ce motoarele s-au oprit brusc. Au scăpat cu viață după ce motoarele şi-au revenit ca prin minune.

50 Cent - a fost împușcat de nouă ori de la distanță mică, în anul 2000. Doar un miracol a făcut să scape cu viață. 

Eminem - aproape că a murit în anul 2005, din cauza unei supradoze de metadonă. Doctorul i-a spus că a luat o cantitate echivalentă cu patru doze de heroină.

Charlize Theron - și-a rupt gâtul în timp ce filma "Aeon Flux". A fost internată, iar filmările au fost amânate pentru opt săptămâni.

Sharon Stone - aproape a murit de două ori! În 1990 a fost implicată într-un accident grav de maşină pe o autostradă. În 2001 aproape a murit din cauza unei afecțiuni la creier.

Jason Statham - în timpul filmărilor pentru pelicula "Expendables 3", camionul pe care îl conducea a rămas fără frâne şi a intrat direct în ocean. Actorul a reuşit să iasă incredibil din vehicul.

Martin Lawrence - în anul 1999 a suferit un atac de cord în timp ce alerga. Actorul purta mai multe haine pentru a pierde în greutate pentru un rol. I-a crescut brusc temperatura corpului şi a ajuns în comă la spital.