Chiar dacă sunt vedete, asta nu înseamnă că tot ce postează este adevărat. De aceaa, trebuie să te uiți de două ori înainte de a aprecia pozele vedetelor pe care le urmărești.

Aceste vedete au postat de nenumeroase ori imagini sau mesaje fără să se gândească că unii fani ar putea sesiza ceva ”suspect” și ar începe să facă cercetări. Asta li s-a și întâmplat câtorva vedete.

Uite cine este pe listă!

Kim Kardashian. Aceasta le-a spus fanilor că nu știe cum de a ajuns această poză pe Instagram, dar, cel mai probabil, North a postat-o în timp ce se juca pe telefon.

Kloe Kardashian. A susținut că ea a pregătit toate prăjiturile pentru Ziua Recunoștiintei, dar o sursă apropiată a declarat că le-a comandat de la cofetăria Sweet Lady Jane.

Rita Ora. Le-a spus fanilor că dacă strânge 100.000 de repostări, va lansa piesă nouă, iar când a venit momentul să facă acest lucru, i-a anunțat că i-a fost furat contul de Twitter și că nu ea ar fi postat acel mesaj.

Britney Spears. A postat o imagine cu porumb copt, alături de mesajul ”Sunt prea bună ca să fie adevărat”, însă un fan a găsit sursa reală a fotografiei și i-a trimis-o lui Britney. Se pare că era luată de un site de rețete.

Bella Thorne. Le-a dat replică fanilor care au acuzat-o că poartă blană naturală, spunându-le că este artificială și că ar trebui să se mai documenteze. Fanii i-au urmat sfatul și au descoperit că haina costa 17.000$ și că era făcută din blană de iepure și blană de vulpe din Alaska.

Justin Bieber. Și-a mințit fanii de Crăciun, atunci când a postat o imagine cu el în interiorul unui avion pe care susținea că și l-a cumpărat drept cadou. După ceva timp, s-a aflat că Justin închiriase avionul pentru poză.