Ți s-a întâmplat vreodată să te îndrăgostești de cineva, dar sentimentele să nu fie reciproce? Stai liniștit/ă, se întâmplă și la case mai mari! Vorbim astăzi de șapte vedete care au fost respinse de alte celebrități.

De la Rihanna la Justin Bieber sau Chris Rock, iată care au fost vedetele care au pățit-o! În plus, s-au făcut de râs și în public, din acest motiv.

Chris Rock a fost respins de Rihanna

"M-am gândit,"Hei, acum sunt singur. Permiteți-mi să încerc... "", a povestit Rock la The Tonight Show despre încercarea sa eșuată de a o cuceri pe Rihanna. "S-a uitat la mine ca și cum aș fi fost una dintre matușile ei. Nici măcar nu mă vedea ca peo ființă sexuală ... eram doar un unchi."

Drake a fost respins de Nicki Minaj

"A fost ceva de genul: " Vrei să mâncăm, ți-e foame? "Și ea a zis:" Da, vreau niște mâncare ... "Am ajuns la ușă, mi-a deschis, a luat mâncarea și mi-a închis ușa în față!", a mărturisit Drake. "Întotdeauna am fost îndrăgostit de ea, am iubit-o întotdeauna cu adevărat, dar ea m-a privit întotdeauna ca pe fratele ei mai mic".

Niall Horan a fost respins de Katy Perry

"Îl văd pe Horan tot timpul în jurul meu, încearcă să-mi facă pe plac, să flirteze cu mine, dar eu sunt ca și cum: "Hey, aș putea să te cresc. Aș putea fi mama ta"", a spus Katy Perry pentru Nova FM. Horan a râs când a auzit asta, insistând că vrea doar să fie "prieteni". "Vorbește de parcă ar fi cu 55 de ani mai în vârstă decât mine. Nu este chiar atât de mare diferența de vârstă", a adăugat el.

Justin Bieber a fost respins de Jennifer Lawrence

În timpul unui interviu la radio, din 2015, Bieber a spus despre actriță: "E atât de sexy. E incredibilă. Atat de drăguță!", însă când Lawrence a apărut la Watch What Happens Live și a fost întrebată despre asta, a răspuns fără să stea pe gânduri: "Voi spune un NU hotărât!".

Justin Bieber a fost respins și de Rihanna

Momentul cu Rihanna a fost epic. Justin i-a cerut numărul de telefon: "Can I have your number please?" . Ce a răspuns ea? "Nah!". Bieber a povestit totul: "Am întrebat-o afară și era zicea într-una:" Ești prea tânăr ".

Harry Styles a fost refuzat de Lindsay Lohan

Actrița a povestit pentru The Sun: "Într-o noapte a bătut la ușa camerei de hotel în care mă aflam. Eram în pat. Nu știam că e el... L-am întrebat: "Ești bine, - te pot ajuta?." Atunci s-a prezentat: "eu sunt Harry. Gavin și Michael m-au trimis aici". I-am răspuns: "Mă duc la culcare, dar.. mă bucur că te-am cunoscut".