Se spune că esențele tari se țin în sticluțe mici. Pe Ariana o cunoaștem din filmele marca Nickelodeon sau din videoclipurile provocatoare care au făcut-o celebră.

Cu toate acestea, există lucruri care ne-au scăpat referitoare la miniona cu voce inconfundabilă.De aceea, v-am pregătit nouă curiozități pe care pariem că nu le știați despre Ariana Grande.

1. Chiar dacă acum este una dintre cele mai bune voci, Ariana nu a avut mult timp nicio legătură cu muzica. Artista a luat mult timp ore de canto până să își descopere ”comoara”.

2. Familia ei au susținut-o mereu, indiferent de cât de ciudate erau ideile ei. La vârsta de 3 ani, Ariana și-a dorit o petrecere cu tematica inspirată din filmul de groază ”Jaws”.

3. Ariana și-a dorit să participe la Coachella încă de când s-a despărțit de Mac Miller. Artista nu s-a așteptat nicio secundă că va fi cap de afiș la acest festival.

4. Tot ea a fost cea care i-a fost alături fratelui ei, Frankie, atunci când acesta a recunoscut că este gay. 

5. Pentru că ghinionul bate și la ușa caselor mai mari, Ariana și-a rupt nu doar unul, ci trei degete de la picior. Artista a alunecat pe urina cățelușei sale, Ophelia, în timpul unui party. 

6. Știm cu toții că Ariana s-a luptat cu kilogramele în plus până a ajunge la dimensiunile de invidiat pe care le etalează în prezent. Mai mult, ea a recunoscut că poate mânca de una singură un borcan întreg de Nutella! You go, girl!