Să fii părinte nu este o treabă așa ușoară. Trebuie să ai timp și anumite calități de care nu toată lumea dispune.

Vedetele au un program încărcat și sunt conștiente că un copil este o responsabilitate enormă. Unele dintre ele s-au resemnat cu gândul că nu vor fi niciodată mame, iar asta nu pare să le deranjeze. 

Uite cine se află pe listă:

Delia. ”Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Doamne, sunt şi grupurile alea de mămici, văd la sor-mea. Sunt nişte discuții acolo. Clar nu îmi doresc aşa ceva. Eu zic că suntem mulți, suntem o planetă aglomerată. Ne face rău că suntem mulți.”

 Miley Cyrus. „Se spune că noi, femeile, trebuie să contribuim la perpetuarea speciei. Atunci când decidem că nu vrem să facem asta, sunt judecate. Dacă nu vrei să ai copii, oamenilor le pare rău de tine, te compătimesc ca și cum nu ai fi capabilă să oferi dragoste. Atunci de ce suntem învățați că dacă iubim pe cineva trebuie să îl punem pe primul loc? Dacă ne iubim pe noi, atunci ne punem pe primul loc.”, a declarat Miley pentru o revistă celebră.

Ellen DeGeneres. „Atât eu, cât și partenera mea ne-am dorit copii. Dar nu este suficient să îți dorești. A avea un copil este un angajament pe termen lung și este riscant. Dacă se întâmplă ca cel mic să nu fie talentat sau cum ți-ai dorit?”

Jennifer Aniston. „Unele femei sunt făcute pentru a fi mame și soții. Cred că asta vine natural. Mie nu mi se întâmplă așa ceva. Viitorul nu este condiționat de copii. Nu există un moment exact în care să știi că trebuie să faci copii.”

Jennifer Lawrence. „La 21 de ani simțeam că nu sunt pregătită și că nu vreau să devin mamă. Același lucru îl simt și acum.”

Oprah Winfrey. „Nu aș putea să fiu o mamă bună pentru copii mei. Nu am răbdare.”