Unii dintre noi poate şi-ar fi dorit să aibă un frate sau o soră geamănă. Hai că ar fi fost interesant dacă într-una din zile aţi fi rămas acasă şi treaba voastră ar fi fost făcută de altcineva fără să vi fost simţită lipsa, nu? Există şi oameni fericiţi, chiar dacă nu au avut parte de o jumătate identică genetic. Vorbim despre actori şi despre dublurile lor din filme.

Ştim, evident, că munca de jos nu e făcută de toţi actorii, iar părţile cele mai grele şi periculoase sunt executate de cascadori profesionişti. Să facem, aşadar, cunoştinţă cu şase din cele mai reuşite dubluri.

1. Pe Tom Cruise îl vedeţi în stânga fotografiei, iar în dreapta se află dublura sa din filmul “Knight and Day” (“Întâlnire Explozivă”)

Sursa: FameFlynet

2. Pe Shia LaBeouf l-am văzut în nişte scene cel puţin interesante în “Nymphomaniac”. Să ştiţi că fazele hot au fost filmate de dubluri. Aici vă prezentăm “copia” lui Shia din “Transformers”.

Sursa: FameFlynet

3. Pe Anthony Molinari îl ştiţi din “Now You See Me”. Dacă nu aţi văzut filmul, aţi face bine să-l treceţi pe lista de priorităţi. Actorul în dreapta, dublura în stânga. Ce bine seamănă, nu?
Sursa: Bobby Bank / WireImage / Getty Images

4. Cu Taylor Lautner am făcut cu toţii cunoştinţă mai bine odată cu “The Twilight Saga”. Iată-l aici alături de dublura sa din “Tracers”.

Sursa: Bobby Bank / WireImage / Getty Images

5. Şi Daniel Craig are “jumătatea” lui.

Sursa: FameFlynet

6. Dacă Tom Cruise a avut dublura sa în “Knight and Day”, din 2009, Cameron Diaz nu se putea lăsa mai prejos.

Sursa: Jose Antonio De Lamadrid / Getty Images