Organizarea unei nunți în secret, atunci când ești mare star la Hollywood nu poate fi o opera chiar ușoară. Unele cupluri au reușit să șocheze lumea cu nunțile lor secrete.

Azi sunt doar doi tineri îndrăgostiți, iar mâine apar cu verighetele pe deget. Ca să scape de paparazzi şi fani nepoftiți multe vedete aleg să se căsătorească în secret. Multe vedete încearcă să își țină viețile private… cu adevărat private. Așadar, unele fac eforturi fantastice ca cele mai importante zile din viețile lor să rămână un secret.

Beyonce și Jay-Z. În 2018, după 10 ani de la căsătoria lor au hotărât să-și reînnoiască juramintele într-o ceremonie identică cu o nuntă, dar fără să fie cunoscută publicului larg. Imaginile au fost difuzate de cei doi într-un filmuleț postat pe Instagram cu o retrospectivă a tot ce a însemnat anul 2018 pentru ei.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth. Nunta a avut loc la reşedința artistei din Tennessee. Casa din California în care locuiau cei doi a fost distrusă de incendiile din California. Miley au postat pe Instagram câteva fotografii de la eveniment. La una dintre postări a scris la descriere "12.23.18", ceea ce sugerează că nunta a avut loc duminică, 23 decembrie.

Justin Bieber și Hailey. După luni întregi în care au planificat marele eveniment, se pare că Justin și Hailey au spus ”DA!” în fața familiei și a prietenilor într-o locație specială. Cei doi au ales Montage Hotel's Palmetto Bluff, deoarece este un loc de suflet pentru ei și îl vizitează de fiecare dată cu mare drag. ”S-au răzgândit de foarte multe ori. Acum nu mai este nicio șansă de a da înapoi, mai ales că ne-au trimis invitațiile. Vom fi prezenți acolo pe 30 septembrie.”, a declarat un apropiat de-al celor doi.

Joe Jonas și Sophie Turner. După ceremonia de pe 1 mai din Las Vegas, Joe și Sophie s-au căsătorit și la Paris. Ceremonia a fost precedată de o cina la care aceștia au repetat protocolul. Printre cei prezenți s-au numărat Priyanka Chopra, Ashley Graham și cea mai bună prietenă a lui Sophie, Maisie Williams, care a fost și domnișoară de onoare.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn. Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost o ceremonia extrem de discretă - doar câțiva colegi de școală ai lui Ed, niște rude și un preot. Au fost doar 40 de persoane - așa că fără Taylor Swift, fără șefi de la casele de discuri sau alte staturi pop. El și-a dorit să nu fie prea multă agitație, a vrut să fie o nuntă micuță de iarnă, doar pentru ei”, a declarat o sursă.

Cardi B și Offset. La scurt timp după ce a anunțat că s-a căsătorit în secret, Cardi B a povestit că nu a purtat rochie de mireasă, machiaj sau verighetă şi că a vrut ca totul să fie foarte discret. Potrivit TMZ, Cardi și Offset s-a fi căsătorit acasă, chiar în ziua în care el a cerut-o de nevastă, cu o lună înainte de cererea de pe scenă, din fața fanilor - care nu a făcut altceva decât să bage pe toată lumea în ceață. Asta până când Offset a început să-i spună lui Cardi "soție", în public, la Gala BET Awards.