MET Gala este evenimentul care dictează trend-urile și, totodată, este și cel mai așteptat. Vedetele se pregătesc cu luni înainte pentru ca totul să fie perfect.

MET Gala reușește să adune an de an pe același covor roșu unele dintre cele mai importante vedete de peste Ocean, din diverse domenii. De cele mai multe ori, fanii au văzut aceleiași fețe în lumina blițurilor, dar se pare că sunt și câteva excepții.

Sunt celebrități care au avut experiențe neplăcute cu acest eveniment și nu vor să mai audă în viața lor despre el. Pe de altă parte, sunt și vedete care au primit interzis din cauză că nu au respectat cerințele privind dress code-ul și nu numai. 

Uite cine nu mai are voie să pună piciorul la MET Gala!

Amy Schumer nu mai are voie la evenimentul fastuos din cauza că nu și-a dat niciodată silința să respecte dress code-ul. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

Demi Lovato nici nu vrea să mai audă de acest eveniment. Artista a declarat într-un interviu mai vechi că nu s-a simțit deloc bine alături de vedetele prezente la gală pe care le-a etichetat ca fiind „meschine”. Imediat după MET, Demi a ajuns la centrul alcoolicilor anonimi, acolo unde a spus că s-a simțit mai bine ca niciodată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Tina Fey a fost ultima dată la MET Gala în 2015, iar de atunci și până în prezent nu a mai pus piciorul pe acel covor roșu. Tina a spus că dacă vrei să aduni într-un singur loc toate persoanele pe care ai vrea să le plesnești, acela ar fi locul perfect. 

Zayn Malik nu mai vrea nici el să audă de MET Gala. Fostul partener al lui Gigi Hadid a spus că mai bine preferă să stea acasă și să facă ceva productiv, decât să se îmbrace scump și să fie fotografiat pe covorul roșu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Gwyneth Paltrow a fost interzisă la MET Gala după ce a dat un interviu la un post de radio și a spus că este cel mai oribil eveniment la care a participat.