Unor staruri li se urcă celebritatea la cap atât de rău, încât uită de unde au plecat. Și, mai important decât atât, uită că fanilor le datorează ceea ce sunt astăzi.

În loc să fie recunoascătoare, vedetele se poartă extrem de urât cu admiratorii lor și nu numai. Sigur, nu e general valabil, dar sunt câțiva care fac de râs o întreagă breaslă.

Aceste celebrități par să fi uitat cui datorează succesul şi au lăsat faima să li se urce la cap. Oricine are zile proaste, însă despre ei se spune că şi-au făcut un obicei din a fi nesuferiți cu oamenii obişnuiți…

Ariana Grande.  Artista ar fi zis în backstage, după un concert, că fanii ei ar trebui să știe mai bine bunele maniere.

Beyonce. Nimeni din afara staff-ului nu are voie să se apropie de Beyonce și se zvonește că la un moment dat a abuzat verbal o asistentă care a vărsat apă pe ea.

Justin Bieber. Artistul s-ar fi supărat pe sute de fani care îl deranjau în fața hotelului, acesta a ieșit pe balcon și i-a suipat. 

Rihanna. Despre artista din Barbados circulă o legendă conform căreia ar fi dat share pe Twitter unei poze postate de o fană de 16 ani cu rochia purtată de aceasta la un bal. Rihanna a găsit înfiorătoare ținuta adolescentei şi şi-a bătut joc de look-ul ei pe contul său de social media, şocându-şi fanii.

Jennifer Lopez. Vedetei nu-i place să vorbească cu ospătarii sau vânzătorii. Comunicarea se face doar prin asistenții ei. Mai mult, J.Lo şi-a concediat una dintre menajere atunci când aceasta a îndrăznit să-i ceară un autograf.

Kim Kardashian. Kim se pare că se situează pe primul loc când vine vorba de termenii peiorativi în care îşi descrie fanii. Fostul ei soț, Kris Humphries, susține că are chiar înregistrări care dovedesc asta.