Îi cunoşti de pe scenă sau din filme, dar niciodată nu te-ai fi gândit că în spatele lucrurilor care i-au făcut celebri sunt talente nebănuite.

1. Vin Diesel. Durul din seria “Fast and Furious” a avut întotdeauna o pasiune pentru muzică, însă abia acum a intrat în studio pentru o înregistrare profesională. Kygo i-a lipit vocea de a Selenei Gomez astfel încât să sune ca o colaborare.

2. Bruce Willis e greu de ucis, dar şi greu de impresionat atunci când vine vorba de muzică. Înainte să îi omoare pe băieţii răi din filme, Bruce Willis a făcut carieră în muzică. Nu şi-a pus vocea la încercare. A cântat la muzicuţă într-o trupă R&B supranumita “Loose Goose”.

3. Pe Christina Hendricks o ştiţi din “Mad Men”. Într-una din scenele filmului Christina apare cântând la un acordeon. Nu a fost o întâmplare. Christina ştie să cânte la acordeon de mică.

4. Înainte să devină unul din cei mai cunoscuţi şi sexy actori de la Hollywood, Colin Farrell (foto centru) a fost dansator profesionist de country. Se gândea chiar să se mute în Irlanda pentru a face carieră.

5. Geena Davis se laudă cu un Oscar, dar şi cu o abilitate deosebită de a mânui… arcul. În 1999, Geena a făcut parte din echipa olimpică de tir cu arcul a Statelor Unite al Americii.

6. Snoop Dogg sau Snoop Lion ridică mii de oameni când urcă pe scenă, dar puţină lume ştie că muzica rap nu e singura sa mare pasiune. Snoop e antrenor profesionist de fotbal american şi conduce o echipă de copii în State.