Acum au o carieră pe cont propriu și cuceresc topurile muzicale cu single-urile lor. Dar multe dintre cântărețele de la noi și-au făcut debutul în trupe. Îți mai aduci aminte de Andre, Blondy sau Candy?

Uite cum arătau cântărețele din România înainte să cunoască succesul singure:

Andreea Bălan - Andre

Era doar un copil când a cunoscut succesul, alături de Andreea Antonescu. Hituri precum ”Moșule, ce tânăr ești!” sau ”Lasă-mă, papa, la mare” au făcut senzație la vremea lor.

Andreea Bănică - Exotic

Erau trei fete și cântau melodii provocatoare. Andreea Bănică, Julia Jianu și Claudia Pătrășcanu au cucerit publicul sub numele ”Exotic”.

 

Trupa ”Exotic” s-a destrămat, dar Andreea Bănică nu a început imediat o carieră solo. A format trupa ”Blondy”, alături de Cristina Rus.

 

Delia - N & D

Delia și Nick cântau sub numele de N & D hituri precum ”Vreau să plâng” sau ”Vino la mine”.

 

Lora - Wassabi

Erau patru fete hot, la fel ca numele formației, ”Wassabi”. După ce trupa s-a destrămat, Lora a început o carieră pe cont propriu.

 

Elena Gheorghe - Mandinga

Solista trupei ”Mandinga” a fost, la început, Elena Gheorghe. Formația nu s-a destrămat, Elena Gheorghe fiind înlocuită de o altă Elena.

 

Giulia - Candy 

Giulia Anghelescu a arătat cât de ”dulce” e, în calitate de compomentă a trupei ”Candy”. Formația a suferit multe schimbări de-a lungul timpului, iar fetele au fost înlocuite pe rând. Numai Giulia și Claudia Pavel (Cream) au mai cântat pe cont propriu.