Katy Perry și Orlando Bloom sunt cei mai fericiți părinți din lume. Fiica lor este sănătoasă și plină de viață, iar ei pot spune în sfârșit că au o familie completă.

Cei doi părinți celebri au ales ca fetița lor să poarte numele Daisy Dove Bloom. Micuța este primul copil pentru Katy.

Cântăreața trăiește pentru prima dată în viață această experiență. Așadar, este de înțeles dacă pentru o perioadă va fi absentă de pe rețelele de socializare.

În urmă cu puțin timp, Katy a fost surprinsă în public, unde se vede cu ochiul liber cât de mult a schimbat-o sarcina, dar vedeta nu își face griji pentru kilogramele în plus acumulate.  

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a fost fotografiată la cumpărături, alături de o doamnă. Îmbrăcată într-o rochie largă, verde, vedeta pare că își ia în serios rolul de femeie de casă.

Katy Perry a fost destul de privată în ceea ce privește sarcina. Aceasta și-a ținut sarcina ascunsă timp de șase luni. Fanii au aflat că artista așteaptă un copil împreună cu logodnicul ei odată cu lansarea videoclipului "Never Worn White", pe 5 martie. Vedeta a purtat o rochie de mireasă superbă în videoclip și un buchet de flori în timp ce cânta un cântec de dragoste pentru Orlando Bloom, mângâindu-și burtica cu ambele mâini: „Ne vezi în 60 de ani cu un arbore genealogic complet”, i-a transmis ea.

Ulterior, după apariția videoclipului, Katy Perry a confirmat sarcina pe Instagram Live, spunând că este „probabil cel mai mare secret” pe care ea „l-a ținut vreodată”.