Acum are videoclipuri de sute de milioane de vizualizări, este cunoscută în toată lumea și primită ca un adevărat star mondial din America Latină până în țările arabe. Dar Inna a pornit de jos și, înainte să aibă o carieră solo, și-a dorit să facă parte dintr-una din cele mai cunoscute trupe de fete. 

Se întâmpla la începutul anilor 2000, pe când Inna era doar o puștoaică timidă din Mangalia, ce încerca să își facă loc pe piața muzicală românească. În 2003, când avea 17 ani, Inna a participat la preselecțiile pentru ”Alege A.S.I.A.”, un show TV organizat pentru a completa locul lăsat gol în trupă. Nu a fost să fie pentru ea atunci: ”Pentru că nu eram atât de dezvoltată sau de frumoasă precum alte fete care concurau, nu am câștigat”, a povestit Inna într-un interviu. 

Dar o vorbă înțeleaptă spune că orice șut în fund este un pas înainte și că orice eșec ar trebui să ne motiveze și să ne ambiționeze. Și se pare că pentru Inna acela a fost declick-ul de care a avut nevoie. A muncit din greu, iar în 2008 a dat lovitura cu piesa ”Hot”. De atunci au urmat hituri pe bandă rulantă și concerte în cele mai mari orașe ale lumii.
 

Ce zici, s-ar fi potrivit Inna în A.S.I.A.?