Chiar dacă acum strălucesc în lumina reflectoarelor, iar conturile lor sunt pline de bani, viața nu a fost mereu roz pentru toate starurile internaționale. Unii dintre ei au fost nevoiți să o ia de foarte jos, la propriu!

Iată 10 vedete care au fost OAMENI AI STRĂZII înainte să devină super-staruri:

Ed Sheeran - Deşi nu vrea să admită acest lucru, la 18 ani a dormit prin parcuri şi stații de metrou.

Jennifer Lopez - A rămas pe stradă atunci când a decis să se mute la Hollywood în căutarea succesului. Părinții nu au fost de acord cu decizia ei şi au lăsat-o pe drumuri.

Kelly Clarkson - Înainte să "explodeze" în show-ul American Idol, cântăreața a dormit într-o maşină după ce apartamentul ei din Los Angeles a ars complet.

Jim Carrey - În copilărie a rămas pe drumuri cu familia după ce tatăl lui şi-a pierdut serviciul.

Halle Berry - Aflată în New York în căutarea succesului, actrița a stat o perioadă într-un adăpost pentru oameni ai străzii în aşteptarea unui rol pentru o producție a televiziuni americane ABC.

Daniel Craig - Domnul James Bond a dormit pe unde apuca înainte să devină 007. Pe la prieteni, case de ajutor sau chiar bănci din parcuri.

Silvester Stallone - A fost evacuat în tinerețe din apartament şi a dormit timp de trei săptămâni într-o stație de autobuz din New York.