Talentați sunt toți. Dacă părinții i-au ajutat în vreun alt fel decât cel financiar nu ştim. Dar ne bucurăm că i-au susținut în deciziile lor. 

Probabil majoritatea celebrităților care au ajuns pe această listă vă vor surprinde. Sperăm doar că nu vă veți schimba părerea despre ei. 

Uite cum arată lista vedetelor care au fost bogate, înainte de a deveni faimoase!

Ariana Grande. Tatăl Arianei Grande este CEO-ul unei importante firme de design, Ibi Designs Inc.

Miley Cyrus provine dintr-o familie de artiști, iar tatăl ei, Billy Ray Cyrus deține nouă discuri de platină pentru piesa Acky Breaky Heart.

Ed Sheeran. Părinții lui Ed Sheeran au condus timp de 20 de ani o firmă de consultanță în artă, numită Sheeran Lock. Mama sa este acum un mare designer de bijuterii. 

Tatal artistei Lana Del Rey este Rob Grant, un cunoscut broker imobiliar și președinte al Web Media Properties.

Taylor Swift. Tatăl lui Taylor Swift este un cunoscut consultant financiar, iar mama sa este un fost director de marketing.

Adam Levine este fiul lui Fred Levine cel care a fondat celebrul lanț de magazine M.Fredric.

Surorile Kardashian. Povestea familiei Kardashian și a succesului fulminant de care se bucură astăzi a început cu un clip video pornografic dintre Kim și un fost prieten, rapperul Ray J., pe care Kris Jenner l-a vândut distribuitorului Vivid Entertainment. În februarie 2007, fiica ei i-a povestit despre înregistrare și, cum Jenner încerca încă de atunci să facă viața familiei ei subiectul unui reality show, decizia de a vinde conținutul a fost destul de rapidă. "Inițial mi-am zis că nu vom mai avea nicio șansa să ajungem vedetele unui reality show", spune Jenner, care este de altfel și managerul familiei Kardashian, având un comision de 10% din încasările familiei.