Chiar dacă sunt vedete, asta nu înseamnă că tot ce postează este adevărat. De aceaa, trebuie să te uiți de două ori înainte de a aprecia pozele vedetelor pe care le urmărești.

Aceste vedete au postat de nenumeroase ori imagini sau mesaje fără să se gândească că unii fani ar putea sesiza ceva ”suspect” și ar începe să facă cercetări. Asta li s-a și întâmplat câtorva vedete.

Uite cine este pe listă!

Britney Spears. A postat o imagine cu porumb copt, alături de mesajul ”Sunt prea bună ca să fie adevărat”, însă un fan a găsit sursa reală a fotografiei și i-a trimis-o lui Britney. Se pare că era luată de un site de rețete.

Kylie Jenner a fost trasă la răspundere după ce a susținut că nu a mai mâncat lapte cu cereale înainte.

Oprah a postat pe Twitter că adoră Microsoft Office, dar de fapt folosea un iPad.

Khloe Kardashian a postat că Instagram că ea a făcut aceste dulciuri, când de fapt se pare că au fost cumpărate de la magazin.

Justin Bieber. Și-a mințit fanii de Crăciun, atunci când a postat o imagine cu el în interiorul unui avion pe care susținea că și l-a cumpărat drept cadou. După ceva timp, s-a aflat că Justin închiriase avionul pentru poză.

Rita Ora. Le-a spus fanilor că dacă strânge 100.000 de repostări, va lansa piesă nouă, iar când a venit momentul să facă acest lucru, i-a anunțat că i-a fost furat contul de Twitter și că nu ea ar fi postat acel mesaj.

Kim Kardashian a furat şi ea de pe Google Images această poză pe care a postat-o pe Instagram.