Au cunoscut succesul împreună cu bandurile din care au făcut parte. S-au reinventat şi au luat decizia de a păşii singuri pe scenă. Artiştii de la noi, dar şi cei de peste ocean ne demonstrează că se poate şi singur. Iată care sunt cei mai de succes artişti:

Delia

"Haide, vino înapoi" cu siguranță ți-a marcat adolescența. Delia a cunoscut succesul cu trupa N&D, dar şi pe cont propriu, începând cu hitul "Ipotecat" feat.Uddi.

Andreea Bălan - Andre

A devenit cunoscută ca membră a duetului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume. A influențat tinerele prin moda platformelor, denumite generic „șenile”, a codițelor și a fustelor.

Lora - Wassabi

Wassabi a fost o trupă de fete din România înființată în anul 2006, sub îndrumarea lui Marius Moga. Componența a fost Laura Petrescu (Lora), Ramona Sora, Luiza Luca și Veronica Alexandra Tecaru.

Elena Gheorghe

La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga, alături de care lansează două albume de studio: ...de corazón (2003) și Soarele meu (2005), cel din urmă, devenind un succes comercial în România, a primit discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

Beyonce 

A făcut parte până în 2006 din Destiny's Child. Hituri precum "Lose my breath", "Say my name" au făcut istorie. Dacă îți este dor de ele, dă-le play !

Camila Cabello

Cu siguranță încă mai fredonezi "Worth it" sau "Work from home". Camila Cabello a uitat perioada aceea şi a scris propriu succes cu hitul "Havana".

Zayn

Trupa fenomen One Direction a înnebunit toate adolescentele. Zayn s-a decis să devină idol şi fără ajutorul trupei şi se pare că a reuşit. Hitul "Pillow talk" şi relația cu fotomodelul Gigi Hadid l-au adus pe coperta celor mai cunoscute publicații.