Cu toții ne temem de ceva, unii de păianjeni, alții de întuneric sau spații închise. Oricât de ciudat ar putea suna, unii artiști se tem de...scenă.

Chiar dacă au urcat de zeci de ori pe marile scene ale lumii, mulți cântăreți celebri au emoții atunci când trebuie să cânte în fața oamenilor. Unii dintre ei le înving mai ușor, alții au nevoie de medicamente pentru a depăși tracul, iar altora li se face rău de fiecare dată când trebuie să cânte.

Uite despre cine este vorba:

The Motans. ”Cea mai mare temere a mea este frica de scenă. Până să depășesc această frică a durat un an și ceva”, a declarat Denis.

Rihanna.Trebuie să o fac. Iau foarte în serios ceea ce fac, de aici rezultă anxietatea și frica. Băutura mă mai calmează.”

Beyonce. Atunci când porecla ei este Sasha Fierce te aștepti să fie extrem de curajoasă. Ei bine, Beyonce a trecut prin cele mai mari emoții atunci când a trebuit să cânte alături de Prince. ”La repetiții eram foarte speriată, uitasem totul, iar când am urcat pe scenă m-am panicat.”

Demi Lovato.Chiar îmi este frică de scenă, mai ales atunci când sunt la evenimente unde sunt și alți artiști. Covorul roșu este un element care mă agită foarte tare. Dau tot ceea ce pot ca totul să iasă bine nu doar în fața camerelor, ci și în fața oamenilor care mă admiră.”

Lorde. Artista care a urcat în topuri cu piesa ”Royals” declara că îi este foarte frică numai când aude cuvântul ”scenă”. ”Încerc să îmi repet mereu în gând că voi fi bine, luminile se vor aprinde, publicul va face gălăgie și totul va fi perfect”.

Adele. ”Îmi este frică de scenă și de public. Odată, la un show în Amsterdam am fost atât de speriată, încât am plecat pe ieșirea de urgență. De la emoții, în Bruxelles am vomitat pe cineva. Emoțiile mele nu îmi trec până nu cobor de pe scenă.”

Harry Styles. Fostul membru One Direction a recunoscut că este speriat de scenă. ”Am avut o perioadă în care aruncam cu orice înainte de a urca pe scenă. Cred că am mai scăpat de aceasta panică, dar nu și de frică.”

Katy Perry. ”Îmi este frică să cânt în fața mulțimilor. Nu este același feeling ca atunci când nu te simți pregătit, dar mă pierd atunci când urc pe scenă și toți îmi strigă numele.”