Dacă ai crezut că tuturor actorilor le place să-şi vadă filmele şi să admire rezultatul final al muncii lor, te-ai înșelat! Fie pentru că sunt prea critice cu ele sau vor să se concentreze pe proiectele viitoare, unii actori evită să se urmărească pe ecran.

Actorii sunt conștienți de talentul lor, însă știu că mereu se poate mai bine, iar la o a doua privire a rolului interpretat, aceștia ar găsi multe aspecte pe care și-ar fi dorit să nu le facă sau să le schimbe.

Uite cine se află pe listă!

Reese Witherspoon. În timpul unui interviu, actrița a spus asta despre vizionarea propriilor ei interpretări: “De ce să mă urmăresc purtându-mă stupid şi prefăcându-mă că sunt altcineva?”

Andrew Garfield. Actorul britanic a spus că dacă îşi urmăreşte propriile filme, devine prea conştient de interpretarea lui şi simte o limitare a creativității.

Meryl Streep. Lui Meryl nu îi place să se concentreze pe trecut, motiv pentru care se uită la filmele ei o singură dată, probabil la premieră, şi atât.

Johnny Depp. Atunci când munca lui acolo se termină, se concentrează pe următoarele proiecte.

Nicole Kidman. Australiencei nu îi place să se uite la filmele ei, fiind mult prea critică la adresa ei.

Jesse Eisenberg. Actorul crede că atâta timp cât simte că face o treabă bună, nu îi pasă cum arată rezultatul final. 

Megan Fox. Actriței nu îi place să se privească, nici în filme şi nici în poze, pentru că are atacuri de anxietate. Singura excepție pe care a făcut-o a fost cu “Transformers: Revenge of the Fallen”, însă a fost nevoie de multă şampanie ca să se uite până la capăt.