Fiecare dintre noi are momente în care nu se înțelege cu părinții, dar unele vedete au ajuns la situații extreme cu cei care le-au dat viață. Au rupt relațiile definitiv și nu au mai privit înapoi, iar de atunci au trecut ani de zile și nu e loc de împăcare. Meghan Markle și-a renegat tatăl înainte de nuntă, iar Jennifer Aniston a petrecut 10 ani fără să schimbe o vorbă cu mama ei. Mai sunt pe listă și alte vedete care au avut relații complicate cu părinții lor. 

Britney Spears - s-a luptat în instanță timp de trei ani cu tatăl ei pentru a scăpa de sub tutela lui. Părintele artistei a declarat-o instabilă psihic și incapabilă să-și gestioneze viața și resursele financiare, în urmă cu mai mulți ani. Britney nu mai avea acces la banii ei, nu putea face nicio mișcare fără aprobare legală a tatălui său și din 2018 se luptă să demonstreze că tutela este una abuzivă și că își poate lua viața în propriile mâini. 

 

 

Adele - tatăl ei a murit anul acesta, dar artista nu mai vorbea cu el de ani buni. Când Adele avea 3 ani, tatăl ei și-a părăsit familia și a plecat de acasă. Era alcoolic și devenise violent, iar Adele a rămas în grija mamei ei. Când a crescut, a reluat legătura cu el, dar părintele a dezamăgit-o din nou. În 2011, a dat un interviu în care a spus că Adele ar avea dificultăți în a-și găsi jumătatea, din cauza traumelor produse de faptul că a abandonat-o când era mică. Artista nu a vrut să mai audă de el de atunci. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Beyonce - la începuturile ei în muzică, atunci când cânta cu Destiny's Child, Mathew Knowles și-a asumat rolul de manager, iar faptul că încasa banii pentru concertele fetelor a creat tensiuni în grup. În aceeași perioadă, el și mama lui Beyonce au divorțat. Ulterior, artista s-a prins că tatăl ei fura de la ea și l-a dat în judecată. Nici ea, nici sora ei nu au mai ținut legătura cu tatăl lor și au refuzat să participe la nunta acestuia, în 2013. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Meghan Markle - ducesa a rupt relația cu tatăl ei, după ce acesta a dat un interviu televizat, în perioada în care ea urma să se căsătorească cu Prințul Harry. A vândut niște poze unui tabloid, iar Meghan nu a mai vrut să audă de el. Tatăl ei nu a participat la nunta regală și nici nu își cunoaște nepotul. 

Selena Gomez - relația cu mama ei a început să se complice în 2014, atunci când artista nu a mai dorit ca mama sa să fie managerul ei. Se spune că nu și-au vorbit un an de zile, dar se pare că ulterior au îngropat securea războiului, cel puțin pentru o perioadă, cât au fost amândouă producătoare executive la serialul 13 Reasons Why, produs de Netflix. Pacea nu a durat mult, iar în 2017 și-au dat reciproc unfollow pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Jennifer Aniston - a avut o relație complicată cu mama ei, care a fost, la rândul ei, actriță. ”Era foarte critică cu mine. Pentru că ea fusese model, era foarte frumoasă, uimitoare. Și eu nu eram”, a povestit actrița într-un interviu. Relația s-a rupt definitiv atunci când mama ei a scris o carte, iar conținutul a supărat-o atât de tare pe Jen încât nu și-au vorbit 10 ani. S-au împăcat în 2016, cu puțin timp înainte ca mama ei să se stingă din viață.