Există o vorbă înțeleaptă care spune că sângele apă nu se face. Și este valabilă, cu siguranță, și atunci când ești celebru. Poate nu știai, dar între unele vedete există legături de sânge sau de rudenie despre care ele nu vorbesc niciodată, dar fanii și presa le-au aflat. 

Fie că sunt verișori îndepărtați sau rude prin alianță, iată 16 vedete care se înrudesc, într-un fel sau altul:

Dolly Parton este nașa lui Miley Cyrus. Parton și tatăl lui MIley, Billy Ray Cyrus, sunt prieteni de-o viață, așa încât aceasta a ajuns să o boteze pe Miley. 

Kate Middleton și Dakota și Elle Fanning au origini nobile și se trag din familia Regelui Edward III. Chiar dacă sunt rude îndepărtate, sângele apă nu se face. Mai ales când e albastru!

Snoop Dogg și Brandy sunt verișori primari. Dogg a declarat într-un interviu în 2006 că Brandy face parte din familia lui, iar în 2009 au lansat și o piesă împreună: ”Special”. 

Goldie Hawn și Kate Hudson sunt întruchiparea perfectă a expresiei ”așchia nu sare departe de trunchi”. Cele două sunt mamă și fiică, iar talentul actoricesc este moștenire de familie. 

Prințul Charles și frații Ralph și Joseph Fiennes sunt verișori de grad îndepărtat. Cu toții sunt descendenți ai Regelui James II al Scoției. 

Jason Momoa este - ține-te bine - tatăl vitreg al lui Zoe Kravitz. Actorul este căsătorit cu Lisa Bonet, mama lui Zoe. 

Beyonce și Bianca Lawson, actrița din ”Pretty Little Liars”, au devenit surori vitrege atunci când mama lui Beyonce, Tina Knowles, s-a căsătorit cu actorul Richard Lawson, tatăl Biancăi.