Oricât de vastă ar fi industria modei, tot se întâmplă ca vedetele să poarte aceleași piese vestimentare. Nu puține au fost dățile în care artistele de la noi au afișat ținute identice cu cele purtate de vedetele de peste Ocean.

În ultima perioadă, vedetele de la noi, dar și de la ei au început să facă o obsesie pentru body-uri. Ce-i drept, se pot asorta fără prea multe bătăi de cap, iar dacă ai un corp perfect lucrat la sală atunci este alegerea potrivită. Este și cazul Alinei Eremia, al lui Dua Lipa și al lui Kylie Jenner, cele trei vedete care au optat să creeze ținute uimitoare cu ajutorul unui body.

Vedetele știu că simplitatea este cea mai sofisticată, așa că oricât de banal ar putea părea un body, acesta scoate de cele mai multe ori ținutele din anonimat. Alina Eremia, Dua și Kylie au fost la un moment dat matchy-matchy și au postat pe Instagram imagini în care erau îmbrăcate în acelați body. Trei vedete, trei accesorizări diferite și milioane de aprecieri. Artista noastră a optat pentru un body alb pe care l-a purtat în timpul unei ședințe foto realizate chiar de către iubitul ei acasă, Kylie Jenner a optat pentru un body nude pentru o ieșire cu prietenii, iar Dua a purtat un body galben pentru shooting-ul realizat pentru albumul ”Future nostalgia”.

Decizia îți aparține. Cui îi stă mai bine?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)