TikTok-ul este preferatul generației dependente de tehnologie. Ceea ce se întâmplă acolo este pur și simplu awesome! În timp ce unele piese au fost readuse la viață, altele au cunoscut succesul datorită rețelei sociale.

Dacă nici TikTok-ul nu mai face magie, atunci nu mai face nimeni. Milioanele de utilizatori au fost cuceriți imediat de mecanismul rețelei, iar provocările sunt la ordinea zilei. Cum muzica este cea care condimentează totul, unele piese au ajuns cunoscute datorită TikTok-ului. Sunt câțiva artiști care ar trebui să îi mulțumească TikTok-ului pentru pozițiile din topuri. Megan Thee Stallion nu ar fi ajuns să colaboreze cu Beyonce dacă nu ar fi fost prezentă cu piesele pe TikTok, iar Doja Cat nu ar fi plecat acasa cu premiile American Music Awards dacă nu s-ar fi auzit peste tot ”Say so”.

Acum, că tot se apropie finalului anului, a venit și rândul TikTok-ului să își anunțe fruntașii în topul celor mai populare piese. Ordinea lor nu este deloc surprinzătoare și, cu siguranță artistul de pe primul loc își merită poziția. Nu doar că a dat lovitura cu piesele lui, dar a și cucerit fanii cu ideile funny de provocări.

Uite cum arată topul!

10. Pop Smoke - What You Know Bout Love

9. BENEE - Supalonely

8. Rod Wave (feat. ATR Son Son) - Rags2Riches

7. Roddy Ricch - The Box

6. Saweetie - Tap In

5. Doja Cat - Say So

4. Cardi B (feat. Megan Thee Stallion) - WAP

3. Travis Scott (feat. Young Thug) - OUT WEST

2. Megan Thee Stallion - Savage

1. Jawsh 685 & Jason Derulo - Savage Love