Una dintre cele mai populare reviste pentru bărbați le-a desemnat pe cele mai HOT 100 de femei din lume. Cântărețe, fotomodele, actrițe, dar și vloggerițe se numără printre alegerile editorilor de la Maxim. 

Revista Maxim le-a grupat în mai multe categorii pe cele mai hot 100 de femei din 2018. La capitolul The Bombshells se regăsesc surorile Hadid, Kendall și Kylie Jenner, Irina Shayk, Hailey Baldwin și aproape toate fotomodelele Victoria's Secret.

Demi Lovato, Selena Gomez, Beyonce, J. Lo, Cardi B, Rihanna, Rita Ora, Ariana Grande, Dua Lipa, Camila Cabello și alte 8 artiste celebre completează categoria The Divas.

La capitolul The Screen Sirens, Gal Gadot, Margot Robbie, Jennifer Lawrence, Megan Fox, Emilia Clarke, plus alte 23 de nume din industria cinematografică și-au făcut loc pe listă. 

Secțiunea The Funny Girls le include pe Chrissy Teigen, Lilly singh, Ali Wong și Issa Rae. Clasamentul este completat de femeile influente, The Power Players, printre care se numără Amal Clooney, Meghan Markle, Melania și Ivanka Trump sau Kim Kardashian.

Poți vedea AICI întregul clasament.