Fără îndoială, muzica a schimbat viețile a mulți dintre artiști și nu doar din punct de vedere profesional, ci și personal. 

În spatele unui videoclip există o întreagă armată care se ocupă de fiecare detaliu. Unii artiști au ignorat semnalul regizorului care anunța încheierea filmărilor și au mers mult mai departe. Cupidon nu ține cont de nimic, așa că săgeata i-a lovit pe artiști fix când se așteptau cel mai puțin.

Shakira, Maluma sau Enrique Iglesias sunt doar câțiva dintre artiștii care și-au găsit jumătatea prin muzică, mai exact atunci când au filmat videoclipuri pentru melodiile lor.

1. Maluma și Natalia Barulich - s-au cunoscut la filmările videoclipului "Felices Los 4" și, de atunci, au devenit de nedespărțit...până anul acesta când aceștia s-au despărțit din cauza programelor încărcate.

2. Justin Bieber și Jasmine V - cu mult înainte să o cunoască pe Selena Gomez, Justin Bieber a filmat videoclipul său de debut, la piesa "Baby". Atunci a cunoscut-o pe Jasmine V. Acum s-a căsătorit cu Hailey Bieber.

3. Enrique Iglesias și Anna Kournikova - cântărețul și jucătoarea de tenis s-au cunoscut în 2001, la filmările videoclipului "Escape", și de atunci au rămas împreună. Acum au gemeni.

4. Joe Jonas și Camilla Belle - Taylor Swift a povestit că relația ei cu Joe Jonas s-a încheiat atunci când el a întâlnit-o pe Camille Belle, la filmările videoclipului "Lovebug", de la Jonas Brothers. Relația a durat doar câteva luni.

5. Shakira și Gerard Piqué - Cupa Mondială din Africa de Sud a însemnat mult mai mult decât victoria echipei naționale a Spaniei. Am văzut marele sărut al lui Iker Casillas și al lui Sara Carbonero, iar Shakira și Gerard Piqué s-au întâlnit pentru filmările imnului "Waka Waka". În ciuda diferenței de vârstă, Shakira fiind cu 10 ani mai mare decât fotbalistul Barcelonei, cei doi se înțeleg de minune și au împreună doi copii superbi, pe Sacha și Milan.

6. Ariana Grande și Big Sean - Înainte de Pete Davidson a fost Mac Miller și, înaintea lui, Big Sean. Cântăreața și rapperul s-au întâlnit pe platourile de filmare de la "Right There", au fost împreună 8 luni, dar, se pare că Sean a considerat-o pe Ariana un pic cam imatură pentru el.

7. Jennifer Lopez și Casper Smart - s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru videoclipul "Dance again". În ciuda diferenței de vârstă de 18 ani, dragostea dintre J Lo și fostul dansator a durat 5 ani. O serie de infidelități părea să fie motivul pentru care a ajuns la capăt. Acum, Jennifer Lopez este fericită cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez.