Gala Premiilor Oscar a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente de anul acesta. Actorii au reușit să bifeze prezența la Oscaruri chiar dacă pandemia și-a spus cuvântul asupra industriei cinematografice, iar producțiile nu au mai fost la fel de numeroase ca până acum.

Seara trecută a fost una foarte importantă pentru regizori, producători de filme și actori. Gala Premiilor Oscar a întins covorul roșu pentru cele mai importante nume din industria cinematografică, iar cei mai norocoși au plecat acasă cu mult râvnitul trofeu. Designul trofeului este unul foarte interesant, iar povestea lui nu este cunoscută de multă lume. Silueta trofeului a rămas neschimbată din 1929, iar cei care îl primesc nu au voie să îl vândă.

Oscar 2021. ”Nomadland” a fost desemnat cel mai bun film al anului. Așa arată lista completă a câștigătorilor!

Cele mai mari nume ale cinematografiei au defilat aseară pe covorul roșu, iar ținutele au atras toate privirile. Actorii au optat pentru branduri cunoscute, iar aparițiile lor au fost studiate în detaliul. Zendaya a fost apreciată de toată lumea ca fiind singura care a purtat masca pe tot parcursul ceremoniei.

Uite cele mai tari ținute de pe red carpet!

Tiara Thomas

Vanessa Kirby

Amanda Seyfried

Halle Berry

Margot Robbie

Zendaya

Andra Day

Carey Mullingan

Reese Witherspoon

Laura Pausini

Glenn Close

Rita Moreno

Celeste Waite

H.E.R

Maria Bakalova

Yun-Jung Youn

Cloe Zhao