Pe Nicole Cherry o știe o țară întreagă. Îi fredonezi piesele, o urmărești pe rețelele de socializare, dar știi cum o cheamă, de fapt, în buletin? Cireșica s-a inspirat de la numele ei real atunci când și-a ales numele de scenă și a adăugat ”Cherry”, cu gândul la fructele ei preferate. Cum se recomandă, însă, atunci când trebuie să își spună numele de botez?

La fel ca mulți artiști, atât de la noi, cât și din străinătate, Nicole Cherry a ales să se prezinte în fața fanilor cu un nume diferit de cel pe care l-a primit la botez. Cu toate acestea, numele de scenă nu este departe de prenumele ei real, Nicole fiind de fapt o prescurtare de la Nicoleta. Și vorbim despre primul prenume al ei, pentru că artista poartă două prenume în buletin. Nicoleta Janina Ghinea se numește cea care a cucerit topurile cu piesa ”Memories”, pe vremea când era doar o puștoaică. 

Anii au trecut, iar Nicole s-a maturizat, din toate punctele de vedere. Muzica ei sună complet diferit în prezent, față de ce cânta la începutul carierei, iar puștoaica de atunci este acum o femeie în toată firea, care urmează să devină mămică până la sfârșitul anului. Artista și iubitul ei așteaptă o fetiță și au dat vestea pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)