Gigi Hadid și-a făcut deja un brand personal din numele ei și toată lumea o cunoaște așa. Este model internațional de succes, a făcut campanii pentru designeri celebri, a defilat pentru Victoria’s Secret, iar de când formează un cuplu cu Zayn a căpătat și mai multă vizibilitate. Dar ce ai zice dacă ți-am spune că ”Gigi” este, de fapt, un nickname și nu numele ei adevărat?

La fel cum fac multe vedete internaționale, Gigi Hadid a ales să își prescurteze numele și să se prezinte în fața fanilor altfel decât o cheamă de fapt. Numele ei ”din buletin” este cu totul altul și a considerat, probabil, că nu este suficient de catchy. Jelena Noura Hadid – așa scrie în actele ei oficiale, iar ”Gigi” este o prescurtare de la Jelena și, probabil, o poreclă sau un nume de alint pe care l-a primit când era mică și a ales să-l păstreze pentru a se prezenta așa pe rețelele de socializare. 

They got it from their mama! Bella și Gigi Hadid au o mamă de nota 10. Arată impecabil la 57 de ani!

Nici sora ei, Bella, nu își folosește numele real. Fosta iubită a lui The Weeknd se numește Isabella Khair Hadid și a ales ca oamenii să o identifice după varianta prescurtată de la primul prenume. Cel de-al doilea prenume a inspirat-o pe sora ei atunci când a ales numele pentru fetița sa și a lui Zayn: Khair – Khai. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@bellahadid)