Lino Golden a făcut senzație cu piesele ”Sus ca Jordan” și ”Panamera” și cu siguranță fanii s-au întrebat de multe ori care este numele lui real. Dacă nu ați aflat până acum, vă spunem noi!

Lino Golden, fostul fiu ”adoptiv” al lui Alex Velea și-a ales bine numele de scenă, având în vedere succesul pe care îl au piese lui. Lino a trecut printr-un scandal cu Alex Velea și a declarat oficial că exclude orice formă de împăcare cu acesta. Dacă fanii și urmăritorii îl știu sub numele de Lino Golden, ei bine, în buletin, numele real al artistului este Radu Cârstea. 

Lino Golden a trecut prin multe schimbări anul acesta și poate spune că lucrează să ajungă la cea mai bună versiune a sa. Cei care îl urmăresc pe Lino știu deja cât de mult a suferit acesta după fosta lui parteneră, Andra Ghinea. Dar cum orice final este un nou început, artistul deja și-a găsit sufletul pereche și pare mai fericit ca niciodată.

Lino se iubește cu o tânără extrem de frumoasă care face ravagii pe Instagram. Paty este prietenă foarte bună cu Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh. Cele două merg împreună la sală și se antrenează pentru a fi în formă. Lino și Paty nu au pus nicio poză de cuplu pe Instagram, dar cei atenți sigur au observat că Paty are la profil aceeași imagine pe care o postase și Lino acum câteva săptămâni la stories.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lino (@linogolden)