Formează unul dintre cele mai cool cupluri din muzica românească, dar sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor personală. Inna și Deliric postează foarte rar poze împreună, dar atunci când o fac, fanii se grăbesc să sară cu like-uri. 

Inna și Deliric își țin relația departe de ochii curioșilor, iar momentele în care se afișează în ipostaze tandre pe Instagram sunt foarte rare. Cei care îi urmăresc acolo apreciază cu atât mai mult când cei doi postează o fotografie împreună, fie pe feed, fie pe stories. Așa s-a întâmplat și acum, iar fotografia publicată de Inna i-a cucerit pe fani. Artista a postat un selfie făcut de Deliric, în care apar încă doi băieți și a scris în dreptul imaginii ”With them boyz!”. Cei care o urmăresc pe Instagram au sărit imediat cu like-uri și comentarii: ”Best couple forever”, ”Cool” sau ”Love ya” au fost doar câteva dintre ele. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Cu doar câteva zile înainte, Deliric a postat pe contul lui o poză cu el și iubita lui, în descrierea căreia a scris: ”Selfie cu fotograful meu”. Inna și Deliric sunt împreună de aproape un an. Primele zvonuri despre idila lor au început să circule în vara lui 2020 și, pe principiul nu iese fum fără foc, Inna a rupt tăcerea și a confirmat relația: ”Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a transmis Inna pentru revista Elle, anul trecut. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deliric (@deliric)