O parte dintre artiștii români s-ar putea reprofila oricând, dacă nu le mai merge cu muzica sau dacă se plictisesc să facă asta. Poate nu știai, dar mulți dintre ei au studii și în alte domenii și ar putea avea meserii care nu au nicio legătură cu muzica.

Randi este unul dintre ei. Artistul a dezvăluit pe blogul său de pe ZUTV.ro că dacă nu s-ar fi apucat de muzică ar fi ales tot o meserie creativă. "Eu întotdeauna am fost atras de publicitate. Mă uit cu plăcere la reclame, sunt genul de om care nu schimbă canalul de televiziune atunci când încep reclamele. Mai mult decât atât, caut reclame pe net, numai să văd cât de amuzante și creative sunt."

Mai mult, Randi și-a încercat și talentul în acest sens în urmă cu 10 ani, dar s-a lăsat păgubaș: "La un moment dat, am început să scriu idei de reclame: mă provocam să văd un produs într-un stil amuzant, original și începeam să scriu. Aveam, cred, câteva zeci de idei de reclame scrise și îmi imaginam că o să le vând agențiilor și așa o să-mi lărgesc câmpul de creație. Însă lucrurile nu stau tocmai așa. Evident, nu puteam să-mi iau un job, pe lângă toate concertele Morandi pe care le aveam atunci.".

Iată care este una dintre reclamele preferate ale lui Randi: