Orice relație serioasă ajunge, la un moment dat, inevitabil, în punctul în care el își face curaj să pună marea întrebare și să pună un inel pe degetul ei. Unele vedete au avut parte de cereri în căsătorie de mai multe ori, de-a lungul vieții, fără să ajungă neapărat la altar de fiecare dată. Jennifer Lopez a fost logodită de cinci ori și a avut trei mariaje. Cea mai recentă logodnă a sa a fost cu Alex Rodriguez, dar după ce au amânat nunta de două ori, au ajuns să pună punct relației, în luna aprilie. Ce vedete au în colecția de bijuterii mai multe inele de logodnă? 

Jennifer Lopez - a fost logodită de cinci ori. Ojani Noa, Cris Judd, Ben Affleck, Marc Anthony și Alex Rodriguez au fost cei care au pus un inel pe degetul ei. De trei ori a și ajuns la altar. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Paris Hilton - a fost logodită de patru ori, dar nu a ajuns niciodată la altar. Jason Shaw, Stavros Niarchos și Chris Zylka au fost bărbații care i-au cerut mâna, iar în prezent este logodită cu Carter Reum. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Lady Gaga - a fost logodită cu Taylor Kinney și Christian Carino, dar nu a fost căsătorită niciodată. În prezent, Gaga este într-o relație cu Michael Polansky, dar încă nu a cerut-o de nevastă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Ariana Grande - s-a căsătorit recent cu Dalton Gomez, dar a mai fost logodită în trecut și cu Pete Davidson. 

 

Kim Kardashian - a primit trei inele de logodnă până acum: Damon Thomas, Kris Humphries și Kanye West au fost cei care i-au oferit câte un inel și toți trei au și dus-o la altar. 

 

Mariah Carey - a fost căsătorită de două ori și logodită de trei ori. Tommy Mottola, Nick Cannon și James Packer i-au oferit inelul. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)