Jennifer Lopez nu se sfiește să vorbească deschis despre provocările vieții de cuplu. După ce presa a scris că Alex Rodriguez ar fi înșelat-o, diva a dat din casă și a recunoscut că au mers împreună la terapie de cuplu în trecut. 

J. Lo a făcut un pictorial și a dat un interviu pentru revista Allure în care a vorbit, printre altele, despre problemele cu care s-au confruntat ea și logodnicul ei. Pandemia a afectat multe cupluri, iar vedetele nu au făcut excepție. J. Lo a povestit că, la începutul perioadei de lockdown, ea și Alex Rodriguez au apelat la un consilier pe probleme de cuplu pentru a putea depăși cu bine perioada. Faptul că au fost nevoiți să amâne nunta și să renunțe la multe lucruri pe care le făceau înainte i-a determinat să ceară ajutor specializat, pentru a putea merge mai departe împreună. 

”Alex, dintre toți oamenii, a fost alături de mine și mi-a spus: îmi place să fiu acasă, îmi place să îmi țin întâlnirile pe Zoom, îmi place să știu copiii aici și pe tine aici. A fost chiar bine, am lucrat cu noi ca să fie bine. Am făcut terapie. Chiar cred că ne-a ajutat mult în relație”, a povestit J. Lo.