Virusul Covid-19 nu iartă pe nimeni, iar lista celor care s-au luptat cu boala include și multe persoane publice. Unele vedete aleg să își facă publice poveștile și să vorbească despre experianța lor cu boala, altele țin pentru ele experiența prin care trec. Câțiva artiști de la noi și-au spus poveștile în mod public, iar fanii au apreciat transparența. 

Dacă Ami, de exemplu, a avut o formă ușoară a bolii și a trecut rapid peste, pentru Celia experiența Covid-19 a fost una dură, care a băgat-o în spital. Iată ce artiști de la noi au avut coronavirus și cum au depășit cu bine perioada critică:

Andra - a stat în izolare alături de familia ei, după ce soțul ei a fost depistat cu Covid-19. Artista a povestit că primele zile au fost mai grele, dar au trecut cu toții cu bine peste. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

Alex Velea - ”Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros. Nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)

Ami - ”În urma unor simptome acute de chef de nimic, îmi făcusem un test de control, rezultatul fiind unul pozitiv. Experiența mea cu acest intrus neinvitat la mine în organism nu a fost deloc una problematică. Cele mai prezente simptome au fost de ușoară oboseală, chef de dormit, stat, lenevit.”

 

Ellie White - ”Soțul meu a avut primul simptomele. A început că un fel de răceală cu febră, durere de cap, de piept. La două zile după, m-a luat și pe mine. La mine simptomele au fost mai violente. A început cu febră. A fost cu durere de cap, de ochi, de piept, mă durea pielea pe mine. Deși simptomele au fost mai violente ca la el, pe mine m-au lăsat mai repede”.

 

Celia - ”Experiența Covid-19 a fost un coșmar pentru mine/noi. Totuși n-am cuvinte să îi mulțumesc lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi (...) Am fost internați mai bine de două săptămâni în spitalul din Deva, secția infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplător (...) În momentele de disperare în care simți că îi pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune...”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celia (@celia.the.artist)

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a ajuns la spitalul din Medgidia cu probleme respiratorii, după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19. 

Adrian Sînă - a avut Covid-19 la finalul anului trecut și a fost nevoit să se izoleze de familie în mansarda casei timp de două săptămâni. A făcut și un vlog în care a povestit experiența prin care a trecut. 

Mark Stam - și-a făcut un test Covid pentru a putea merge la studio, dar a fost surprins să afle că rezultatul este pozitiv. Artistul de peste Prut a povestit că nu a avut niciun simptom specific bolii și nu știe sigur dacă a fost într-adevăr infectat sau a fost vorba despre un test fals pozitiv.