Atunci când vine vorba despre poze editate, surorile Kardashian-Jenner sunt campioane absolute. Numai că, de multe ori, în căutarea perfecțiunii, ajungi să faci și gafe. Iar internetul nu iartă nimic, așa că fanii taxează dur orice derapaj și orice exagerare în materie de editare. E suficient să intri pe contul de Instagram al oricăreia dintre surorile Kardashian-Jenner și să te uiți la câteva poze, în secțiunea de comentarii. E aproape imposibil să nu găsești ceva în neregulă. 

Aparent, o banală poză de familie. Toate bune și frumoase numai că multă lume a observat fața lui Kourtney, care pare luată din altă fotografie. Lumina și contrastul de pe chipul ei nu se potrivesc cu restul fotografiei. 

 

Dacă dai zoom pe poza asta din vacanță, vei observa că breteaua de la rochia lui Kendall este întreruptă.

 

După ce îți iei ochii de la posteriorul lui Kim îmbrăcat în piele de șarpe și te uiți cu atenție la păr, vei observa că se văd urme ale mâinii în partea dreaptă. Cel mai probabil, imaginea inițială era cu Kim cu mâna în păr, iar cel care a editat-o s-a cam grăbit. 

 

Un banal selfie în oglindă, dar editat cam prost. Liniile care ar fi trebuit să fie drepte sunt curbate, semn că poza a fost ”atinsă” de Photoshop și nu tocmai în mod profi. 

 

Poza clasică de Crăciun din 2019. Kim a recunoscut ulterior că North a fost pusă în poză în Photoshop. Diva a povestit că e foarte greu să convingi patru copii să zâmbească la poză, iar North avea o zi proastă și nu a vrut să participe la ședința foto. Ulterior s-a răzgândit, așa că a trebuit să găsească o soluție. 

 

Lui Kim Kardashian i-a mai ”crescut” un deget în plus la picior. Nu ne crezi? Dă zoom și convinge-te!

 

Aici e vorba despre prietena lui Kylie Jenner, care nu știm ce a pățit la picior și de ce e așa strâmb, dar sperăm să fie doar o gafă de editare! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)