Atunci când vine vorba despre îmbătrânire, unele super-staruri parcă sfidează trecerea timpului și arată la fel de 10, poate chiar 20 de ani. E drept că au și resurse materiale care le ajută să se mențină, iar injecțiile cu acid hialuronic, filler-ele și operațiile estetice sunt la ordinea zilei.

Jennifer Lopez este cel mai bun exemplu în acest sens, pentru că la 52 de ani arată mai bine decât la 30, fără să exagerăm cu nimic. Și ca ea sunt multe exemple. Însă cum ar arăta starurile de peste Ocean dacă ar îmbătrâni la fel ca oamenii obișnuiți, fără să apeleze deloc la chirurgul estetician?

Un tip pe nume Mitchell Wiggs a încercat să își imagineze cum vor arăta mai multe celebrități internaționale peste 40 de ani. Experimentul a fost posibil cu ajutorul programelor de editare foto, iar rezultatul i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Cel mai probabil, nu o să le vedem niciodată așa pe Ariana Grande, Dua Lipa, Madonna sau Kim Kardashian, însă de dragul imaginației, așa ar arăta la bătrânețe, dacă nu ar mai trece pragul chirurgului estetician deloc.

 

@mitchellwiggs

##Kardashians in 40 years! ##kuwtk ##kkw ##krisjenner ##khloekardashian ##kyliejenner ##kendalljenner ##kourtneykardashian

♬ Thot Shit – Megan Thee Stallion

@mitchellwiggs

female rappers in 40 years ##cardib ##dojacat ##lizzo ##megtheestallion ##nickiminaj ##lilkim

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

@mitchellwiggs

rappers in 40 years! ##drake ##kanyewest ##eminem ##jayz ##postmalone ##lilwayne

♬ Thot Shit – Megan Thee Stallion

@mitchellwiggs

##arianagrande ##rihanna ##dualipa ##billieeilish ##taylorswift ##demilovato ##pootlovato ##photoshop ##mitchellwiggs

♬ CHERRY CHAPSTICK (feat. Lolo Zouaï) – REI AMI