Ai crede că au toată lumea la picioare și că oriunde s-ar duce, sunt primite cu brațele deschise. În realitate, lucrurile nu stau tocmai așa, iar starurile nu numai că nu se bucură de tratament preferențial, ba chiar nu sunt primite deloc în unele locuri.

Fie din cauza melodiilor, fie din cauza show-urilor prea sexy, fie au făcut ei alte prostii care i-au determinat pe oficialii unor țări să le interzică accesul acolo. Lucrurile au mers atât de departe încât în China s-a luat decizia să fie eliminate unele secvențe din episodul special din ”Friends”, apărut recent, în care apăreau Justin Bieber, Lady Gaga și băieții de la BTS, care au interzis în China. 

Cine și unde nu mai este bine primit? Check it! 

Beyonce - are interzis în Malaysia. Show-urile ei sunt considerate prea sexy pentru populația musulmană.

Jay Z - nu e primit în China, pe motiv că e prea vulgar.

Akon - e interzis în Sri Lanka, la pachet cu David Guetta. Motivul? Videoclipul ”Sexy B*tch”.

Lady Gaga - guvernul din Indonezia i-a interzis accesul în această țară.

Chris Brown - nu e primit în Marea Britanie, din cauza bătăii pe care i-a dat-o Rihannei în urmă cu câțiva ani.

50 Cent - e interzis în Canada, din cauza pieselor lui.

Snoop Dogg - nu are voie să intre în Norvegia, pentru că... marijuana! A fost prins pe aeroport și i s-a interzis accesul pentru doi ani.

The Rolling Stones - sunt interziși în Japonia, tot din cauza drogurilor.

Miley Cyrus - are interzis în China de pe vremea când juca în Hannah Montana. Miley a făcut o poză în care își alungea ochii, făcând aluzie la asiatici. Gestul aparent inofensiv i-a deranjat pe oficialii de la Beijing.