Anul 2022 a început cu stângul pentru unele dintre cele mai cunoscute cupluri de vedete. Acestea au decis să își spună ”Adio!” fix când fanii lor se așteptau cel mai puțin. Celebritățile de peste Ocean nu își înneacă ochii în lacrimi, mai ales că știu că orice sfârșit este un nou început.

Celebritățile nu sunt scutite de suferința unei despărțiri, iar atenția din partea presei face ca totul să fie și mai greu. Paparazzi sunt cu ochii pe ei, iar fanii vor să știe ce s-a întâmplat și speră ca, măcar în unele cazuri, cuplul să-și mai dea o șansă.

Anul 2022 nu se anunța a fi cel mai prosper din punct de vedere sentimental pentru marile vedete de la Hollywood. Chiar dacă mai sunt câteva luni bune din acest an, unele cupluri și-au spus deja „adio!” își rămâne de văzut dacă își vor mai acorda o a doua șansă.

Ioana Grama s-a despărțit de Alex Tăgurean după doi ani de mariaj. Cei doi au ajuns de comun acord la aceasta decizie și au promis că se vor implica la fel de mult ca și până acum în creșterea micuței lor.

Lisa Bonet. Aquaman”, așa cum este cunoscut în industria cinematografică a pus punct căsniciei cu Lisa Bonet, asta după ce, anul trecut, declarau că relația lor este mai puternică ca niciodată. Lucrurile se schimbă, viața este imprevizibilă, iar cei doi, acum, merg pe drumuri separate. 

Delilah Belle Hamlin s-a despărțit de Eyal Booker după nici doi ani de relație. Modelul și concurentul de la „Love Island” s-au afișat pentru prima dată la Coachella. Pe vremea aceea, Delilah și Eyal păreau de nedespărțit, dar se pare că soarta a avut alte planuri pentru ei.

Chanel Iman s-a despărțit de Sterling Shepard și nu pare că au de gând să rămâna prieteni. Cei doi au divorțat și, în timp ce modelul este mai discret în declarații, fostul ei partener, Sterling și-a găsit refugiul în brațele lui Mary J. Blige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chanel Iman (@chaneliman)