Atunci când are loc o despărțire, întrebarea fanilor este ”Cine va fi următorul partener?”. Well, unii au cam fost uimiți să afle că vedetele lor preferate ies la date cu...femei.

Vedete nu țin cont când își găsesc sufletul pereche dacă acesta este femeie sau bărbat. Unul dintre cele mai recente exemple care i-a șocat pe fani este Miley Cyrus. Aceasta nu este singura pe lista celor care și-au părăsit bărbații pentru a se afișa cu femei.

Uite despre cine este vorba:

Miley Cyrus a divorțat de Liam Hemsworth după 8 luni de căsătorie. Imediat după aceea, artista s-a cuplat cu Kaitlynn Carter, însă relația celor două nu a durat mult. Acum, Miley formează un cuplu cu artistul australian Cody Simpson.

Kristen Stewart i-a spus adio lui Robert Pattinson, colegul de filmările de la ”Twilight” și s-a afișat cu Alicia Cargile. Aceasta era producătoare de filme, dar relația lor a durat doar doi ani.

Amber Heard a divorțat de Johnny Depp în 2017. Imediat după aceasta și-a găsit sufletul pereche. Este vorba despre Tasya van Ree, o pictoriță și fotografă din America.

Holland Taylor și Sarah Paulson au început să formeze un cuplu încă din 2015. În momentul în care s-au cunoscut, ambele avea o altă relație cu un bărbat. Se pare că cele două nu sunt deranjate de diferența de 32 de ani dintre ele.