Vedetele sunt puse uneori în situații penibile, la fel ca noi toți. Numai că, în cazul lor, află toată lumea atunci când fac ceva de care nu sunt mândre. 

Unele vedete au crezut că celebritatea le scapă de probleme. Chiar dacă pare greu de crezut, au fost acuzate de lucruri care nu le fac deloc cinste și care au ținut zile întregi prima pagină a ziarelor.

Uite despre cine este vorba:

Mila Kunis a furat o găină

O prietenă din copilărie, pe nume Kristina Karo, a acuzat-o pe Mila că i-a furat animalul de companie când erau mici, o găină pe nume Doggie. Coincidență sau nu, tot acest ”scandal” s-a declanșat în momentul în care Kristina Karo se pregătea să lanseze o melodie…

Beyonce, Kim Kardashian și Mariah Carey ar fi apelat la mame surogat

O femeie le-a acuzat pe toate cele trei dive de același lucru. Ea spune că Beyonce, Kim și Mariah ar fi apelat la mame surogat pentru a-și aduce pe lume bebelușii. A fost un întreg scandal la vremea respectivă, iar despre Queen B. s-a spus că a apărut la câteva emisiuni purtând o burtă falsă.

Nicki Minaj, hoață de peruci?

Artista a fost acuzată de fostul ei hair-stilist că ar fi furat de la el ideea perucilor și extensiilor de păr și le-a vândut. Nicki Minaj a fost dată în judecată, iar stilistul îi cere daune de 30 de milioane de dolari.

Jay Z, acuzat de plagiat

Un bărbat pe nume Patrick White l-a acuzat pe Jay Z că i-ar fi furat materiale din calculator, pe care le-a folosit când și-a scris cartea, ”Decoded”. Bărbatul spune că sunt pasaje din cartea lui Jay Z care seamănă izbitor cu cele scrise de el.