”La Casa de Papel” este unul dintre cele mai bune și cele mai urmărite seriale din ultima perioadă, iar cifrele vorbesc de la sine. Oricât de mult ți-ar fi plăcut de cuplurile din serial, unii actori sunt parteneri și în viața reală.

“La Casa de Papel” sau “Money Heist” a devenit cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, în momentul lansării pe Netflix. Acțiunea sezonului 4 este una controversată: El Profesor crede că Lisabona a fost executată, Rio și Tokyo au aruncat în aer un tanc al armatei și Nairobi se zbate între viață și moarte. Banda trece prin unul dintre cele mai dificile momente, iar apariția unui inamic printre ei va afecta jaful, a transmis Netflix într-un comunicat.

Dacă ai văzut serialul ”La Casa de Papel” cu siguranță ai avut un cuplu preferat. Actorii s-au distrat de minune le filmările serialului, iar unele povești de dragoste au depășit platoul de filmare.

Uite despre cine este vorba:

Jaime Lorente (Denver) și Maria Pedraza (Alison Parker). Cei doi au jucat împreună în serialul ”Elite”, dar s-au îndrăgostit în timpul filmărilor primului sezon din serialul ”La Casa de Papel”.

 

 

Alba Flores (Nairobi) și Pedro Alonso (Alonso). Cei doi sunt unii dintre cei mai îndrăgiți actori din serial, iar fanii au început să speculeze faptul că ar forma cel mai nou cuplu din ”La Casa de Papel”. Pedro a publicat o serie de imagini pe contul lui Instagram, în care este foarte apropiat de colega sa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(...) O de las otras vidas. 🔥❤️

A post shared by Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro) on