Atunci când te căsătorești, îți dorești să rămâi cu partenerul respectiv tot restul vieții. Numai că, uneori, lucrurile nu mai funcționează și ajungi la concluzia că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui. Iar vedetele nu au fost ocolite de ghinion și, unele dintre ele, au ajuns în fața judecătorului pentru a pune capăt mariajului. 

Partea plină a paharului e că mulți și-au găsit liniștea și fericirea după divorț, în brațele altcuiva. Antonia și Alex Velea sunt doar două exemple în acest sens. 

Antonia și Alex Velea - au împreună doi băieți, pe Akim și pe Dominic, dar până să își găsească fericirea, fiecare dintre ei a format o familie cu altcineva. Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano și o au împreună pe Maya. Abia anul acesta artista a reușit să divorțeze și se poate gândi la nunta cu Alex Velea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Andreea Bălan s-a despărțit anul trecut de tatăl fetițelor ei, George Burcea. 

 

Jorge a fost căsătorit cu altcineva înainte să își cunoască actuala soție și să întemeieze împreună o familie. Fiecare dintre ei are câte un copil dintr-o căsătorie anterioară și mai au împreună un băiețel de patru ani.

 

Connect-R și Misha au hotărât că lucrurile nu mai merg între ei și au pus punct. O au împreună pe Maya și contribuie amândoi la educația ei.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

What's Up a divorțat în 2019 de soția lui, Simina, după nouă ani de relație și trei de căsnicie. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by What's UP (@whatsup_uasap)

Pepe părea că a găsit ”o femeie dintr-o sută”, vorba cântecului, atunci când s-a căsătorit cu Raluca. Au împreună două fetițe superbe, dar lucrurile nu au mai mers între ei, așa că anul trecut au decis să se despartă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pepe (@pepe.ro)

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl fetiței ei, Traian Spak, după o relație de 14 ani. 

 

 

Irina Rimes - a fost căsătorită cu un muzician pe nume Andi Bănică. Lucrurile nu au mai mers între ei și au fost nevoiți să își spună ”Adio”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)